Zakelijk lenen via BridgeFund.nl

Een zakelijke lening openen is iets anders dan een persoonlijke lening. Je moet vaak aan bepaalde voorwaarden voldoen om de lening te mogen krijgen, waardoor als je een aanvraag doet op een lening je soms ook een nee kunt krijgen. En als je deze afwijzing pas na een aantal weken krijgt is dat extra zuur, omdat je er misschien al op gerekend had dat je het geld zal krijgen en je daarom in financiële nood kunt zitten. Het voordeel is dat het niet per se zo lang hoeft te duren voordat je een zakelijke lening af zou kunnen sluiten, als je deze aanvraag via BridgeFund.nl doet. Bij BridgeFund.nl kun je namelijk snel en eenvoudig een zakelijke lening aanvragen, waardoor je direct zekerheid hebt in of je een bepaalde aankoop kunt doen. Dit is wel zo fijn als je echt op het geld moet rekenen.

Binnen één dag antwoord

BridgeFund.nl biedt verschillende zakelijke leningen aan ondernemers en zzp’ers die een financiële boost in hun bedrijfsvoering nodig hebben. Het gaat hier bijvoorbeeld om het opvangen van een debiteurenschuld, een investering in een bedrijfswagen of het aanschaffen van leerpakketten om beter in je werk te worden. Bij BridgeFund.nl is het heel eenvoudig om deze punten te kunnen realiseren door zakelijk geld te lenen. Je stuurt je verzoek in via de website en je krijgt binnen 24 uur een beoordeling van of je kunt lenen. Sterker nog, in de meeste gevallen krijg je dezelfde dag nog reactie. Perfect voor wanneer je snel aan geld moet komen.

Wat kun je verwachten?

Bij BridgeFund.nl doe je een aanvraag in nog geen eens vijf minuten. Bij deze aanvraag geef je aan hoeveel geld je wilt lenen, waarvoor je geld wilt lenen en geef je een aantal gegevens door zoals hoe lang je al ondernemer bent. Op basis van deze informatie beoordeelt BridgeFund.nl of jouw aanvraag geaccepteerd kan worden. Omdat er geen tussenkomst van een bank bijkomt kan deze informatie zo snel gegeven worden.

Een zakelijke lening van BridgeFund.nl kan voor verschillende situaties uitkomst bieden. Zo kun je een lening afsluiten van tussen de 5 en 250 duizend euro. Afhankelijk van de hoogte van het te lenen bedrag en je jaaromzet kun je deze lening terugbetalen over tot wel 24 maanden. En dat voor een zeer lage rente vanaf 1,3 procent per maand. De zakelijke lening van BridgeFund.nl kan dus voor iedere ondernemer uitkomst bieden wanneer je om welke reden dan ook even beschikking moet hebben over meer liquide middelen.

Wees de eerste die reageert op "Zakelijk lenen via BridgeFund.nl"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*