Wat zijn de gemiddelde kosten van een woningontruiming?

woningontruiming limburg

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de bovenstaande vraag. Uiteraard is hier niet meteen en precieze antwoord op te geven, maar een gerichte schatting vind je wel in dit artikel. Verder lees je waar de kosten op gebaseerd zijn, waar je op moet letten als je geld hiervoor gaat lenen en lees je specifieke informatie voor een woningontruiming in Limburg.

Waar zijn de kosten van een woningontruiming afhankelijk van?

De belangrijkste factor is de hoeveelheid spullen die moeten worden afgevoerd. Hoe simpeler de taak eigenlijk, hoe minder kosten er in rekening worden gebracht. Zo moeten sommige spullen vaak naar een milieustraat worden gereden, sommigen naar een opslagruimte en weer andere spullen naar het nieuwe verblijf.

Verder heb je ook te maken met voorrijkosten. Tegenwoordig zijn er een aantal verhuisbedrijven die de voorrijkosten onder bepaalde voorwaardes laten voor wat het is, bijvoorbeeld bij een minimum bedrag.

Uiteraard zijn de kosten ook afhankelijk van de grootte van een woning. Ga bij een woning met één kamer er vanuit dat het enkele honderden euro’s gaat kosten (tussen de 200 en 600 euro). Voor een woning met een aantal slaapkamers komt ben je al gauw meer dan duizend euro kwijt. Bij deze bedragen moet je dus de voorrijkosten en verplaatsen van het afval bij optellen.

Hoe financier je een woningontruiming?

Heb je moeite om je woningontruiming te financieren? Uiteraard is het mogelijk om hiervoor geld te lenen. Ga alleen een lening aan als je sterk de verwachting hebt dat je het geld terug kan betalen. Het Bureau Krediet Registratie, oftewel de BKR, registreert de leningen. Als je een betalingsachterstand komt registreert het bureau in Tiel het en geeft het bedrijf jou een A-notering. Heb je aan alle betalingsverplichtingen voldaan? Dan registreert BKR dit ook en krijg je een H, oftewel de H van hersteld.

Woningontruiming in Limburg

Ben je woonachting in Limburg? Ook in gebieden buiten de Randstad, bijvoorbeeld als je een woningontruiming in Limburg wilt doen, kan je je woning in Limburg ontruimen. Zowel in Noord-Limburg, bij Weert, als in Zuid-Limburg, bij Heerlen, zijn er diverse partijen die een “niet goed = geld terug”-garantie geven. Zo verloopt de woningontruiming altijd naar wens!

Wees de eerste die reageert op "Wat zijn de gemiddelde kosten van een woningontruiming?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*