Goedkoop geld lenen met BKR registratieGoedkoop geld lenen met BKR registratie

Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om goedkoop geld te lenen. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om een totaal nieuwe lening of het vervangen van een bestaande lening. Klik hier voor meer informatie.Doorgaans wordt de consument sterk afgeraden om een lening af te sluiten zonder BKR (Bureau Krediet Registratie), en dus automatisch aangeraden om er één af te sluiten mét BKR.

Als je een negatieve registratie hebt, dus een BKR codering, dan wordt het lastig om snel en goedkoop geld te lenen. Het is dan zelfs de vraag of je überhaupt nog een lening met BKR kan afsluiten. Mocht je nog de mogelijkheid krijgen om geld te lenen, dan is het vaak zo dat er een toeslag van 1,5% tot 2,5% komt op het normaal gehanteerde rentepercentage.

Verstrekkers nemen namelijk meer risico met het verstrekken van geld.Wanneer je een lening met BKR wilt afsluiten, dan zul je een aanvraag moeten doen. Je bent verplicht om een BKR toetsing te doen, waaruit zal blijken of je aanvraag wordt goedgekeurd of juist niet.

De BKR registratie volgt als de lening eenmaal is aangegaan. Het kan ook voorkomen dat je een negatieve BKR registratie krijgt. Ervan uitgaande dat je een BKR registratie hebt zonder negatieve codering, dan kun je snel en goedkoop geld lenen bij geldverstrekkers, mits je natuurlijk ook voldoet aan de overige voorwaarden.